Fortkaj 30 1sal

2150 Nordhavn
Udlejet
213 kvm / 6 værelser
  • TypeLejlighed
  • Kvm213
  • Værelser6
  • DepositumUdlejet
  • PrisUdlejet

Beskrivelse

Man kan straks mærke, når man kommer ind i ejendommes lobby, at dette er noget helt specielt. Stor flot lobby hvor de store flotte beton søjler strækker sig op til det 5 meter høje loft og med designerstole til de ventende gæster.

Her bliver man budt velkommen af bemandet reception, som har åbent 07-19 og som er behjælpelig med alt, - tjekker alle gæster ind, tager imod din post, mv.

Fra lobbyen tager man elevatoren, denne kører selvfølgelig direkte til lejligheden.

Lejligheden er helt unik med bl.a. flotte rå beton søjler, der opdeler det store opholdsrum, gulvvarme i hele lejligheden, 2 soveværelser med trægulv, spots, garderobeskabe, automatiske mørklægningsgardiner, som ruller ned når der kommer for meget lys ind.

Flot masterbadeværelse i forbindelse med det ene værelse - her er brus, vaskesøjle, vindue og masser af plads.

Lejlighederne har en storslået udsigt via store panorama vinduer, som giver en malerisk udsigt over vandet og indsejlingen til Nordhavn.

Trend snedker køkken, smukt kvalitetshåndværk, her kan man stå og lave mad mens man underholder gæsterne i spisestuen, gennem åbningen, som er lavet mellem køkken og opholdsafdelingen – man kan også bare stå og nyde udsigten ud over vandet.

Opholdsrummet er unikt stort og der er mulighed for at opdele det, så man skaber et ekstra værelse, såfremt der er brug for dette.

Gæstetoilettet er bygget i den gamle elevatorskakt, den gamle dør er enestående bevaret i denne lejlighed.

Der er ikke sparet på noget i denne lejlighed.

Lejlighedens depotrum er i forlængelse af bagtrappen.

Enestående mulighed for privat parkering i en to-etagers parkeringskælder mod månedlige lejepris 2.000 kr.

Ejendommen har selvfølgelig også sit helt eget fitnesscenter, som gratis.kan benyttes af ejendommens beboere.

Øverst på ”The Silo” vil du kunne nyde god mad med Danmarks vildeste udsigt. Restauranten er for alle - også os der ikke bor i siloen. Den er lækkert indrettet, serverer god mad og henvender sig til alt fra helt unge, forældre med børn og ældre – alle skal være velkomne. Man tager bare sin elevator direkte op i restauranten.
Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Lokation