Dronningens Tværgade 41, 2. 2.,

1302 København K
Udlejet
152 kvm / 5 værelser
  • TypeLejlighed
  • Kvm152
  • Værelser5
  • DepositumUdlejet
  • PrisUdlejet

Beskrivelse

Fantastisk fuld møbleret nyistandsat lejlighed, med 4 soveværelser og 4 altaner. Denne nye attraktive lejlighed på 152 m2, har netop gennemgået en fuld renovation fra A-Z. Nye Junckers egeparket gulve, med 2 nyistandsatte badeværelse med terrazzogulv og hvide fliser. Køkkenet er et Svanekøkken i den bedste kvalitet, med alle nye hårde hvidevare fra Simens, og en Blanco vask med indbygget Quooker.

Så snart du træder ind af døren, møder du en stor gang med døre ind til stuerne. De 5 store værelser har det fineste lysindfald, fra de store vinduer hvor du kan åbne op til altanerne og nyde udsigten. Det bageste værelse i lejligheden har indbyggede skabe, på hele endevæggen. Der er altså tale om en rummelig bolig, med meget plads og klar til indflytning.

Ejendommen er en fredet bygning, opført i 1957 og tegnet af arkitekterne Kay Fisker, Svenn Eske Kristensen og C. F. Møller.

Området:
Lejligheden har den bedste placering, helt centralt i København. Den ligger midt i det kongelige kvarter, Frederiksstaden og få minutters gang til Kongens have, Kogens Nytorv og Amalienborg. Med andre ord ligger lejligheden, med alle Københavns fanatiske faciliteter, med gå afstand til mussere, shopping, restauranter og transport.

Boligen har ikke bopælspligt.
Lejemålet udlejes ud i korter hvis ønskes dog minimum 3 måneder. Vis mere

Detajler

 

Video

Plantegninger

Der er ikke tilknyttet en plantegning til denne sag.

Lokation